Portretno fotografiranje

Vsako uspešno podjetje potrebuje dobro predstavitev. Poleg fotografij arhitekture, prostorov, proizvodnje, vaših izdelkov, referenc, uspešnih projektov, se vaše stranke in partnerje zanimajo tudi za vas. Osebna predstavitev je v času spleta še kako pomembna. Dobre korporativne fotografije oziroma korporativne portrete lahko uporabljate tako na socialnih omrežjih kot v komunikaciji z mediji ali strankami. Predvsem pa se v komunikaciji s strankami vzpostavi pristnejši odnos, ki ga ob kupljenih fotografijah iz spletnih bank izvodeni (posebej če se ena fotografija pojavlja pri različnih podjetjih). Ljudje si lahko predstavljajo vas in ob prihodu v vaše podjetje niso razočarani nad dejstvom, da je vse bistveno drugače kot so si predstavljali. Iz posameznih portretnih fotografij pa lahko sestavimo tudi skupinsko fotografijo zaposlenih. Več o tem si lahko preberete v objavi na blogu: fotografiranje zaposlenih in skupinska fotografija

Fotografiranje poslovnih portretov običajno poteka studijsko ali v vašem delovnem okolju. Glede na več letna sodelovanja z različnimi podjetji in posamezniki vam svetujem kako se na fotografiranje pripraviti in kakšne stil fotografiranja se mi zdi naj primernejši. Predvsem pa vas med fotografiranjem vodim, spodbujam in usmerjam, da boste na fotografijah videti samozavestni in sproščeni. Pri vsaki osebi se pri fotografiranju potrudim, da poudarim njegovo najboljše atribute in po potrebi zakrijem tisto kar se vam zdi na vas odveč (podbradek, kakšen kilogram). Za to poskrbim z obvladovanjem svetlobe, vaše poze in kadriranjem, kot tudi z tem da so vse fotografije  po fotografiranju obdelane in po potrebi retuširane ali digitalno manipulirane, – seveda z občutkom za estetiko in brez nepotrebnih pretiravanj – ljudje vas ne bodo imeli raje če boste izgledali 3o let mlajši in brez vsake gube, temveč zaradi samozavestnega in sproščenega videza.

 

Za poudarek  poskrbijo izkušeni maskerji in maskerke po potrebi pa se vključijo tudi stilistke in stilisti.

 

Cena:

1 ura portretnega fotografiranja 130 €.

2 uri portretnega fotografiranja 180 €.

Vsaka dodatna ura +50 €.

poslovno srecanje, fotografiranje poslovnih dogodkov, poslovni dogodek, razstava, fotografiranje razstav, prireditev, fotografiranje prireditev, fotografiranje konferenc, konferenca, fotografiranje na terenu, terensko fotografiranje, dogodek, foto dogodek, znanstvena konferenca,
profilna fotografija, NLB skladi
Aljosa Bagola, izvršni kreativni direktor na agenciji Pristop,
fotografiranje izdelkov, izdelki, obleke, fotografiranje oblek, tekstila, fotografiranje,
produktno fotografiranje, reklamno fotografiranje, predstavitveno fotografiranje izdelkov
hairdresser porrtrati, portretno fotografiranje, frizer
Blaž Bračič, NLB skladi
Aljosa Bagola, izvršni kreativni direktor na agenciji Pristop,

Reklamno ali predstavitveno fotografiranje izdelkov in produktov.

Dobre reklamne ali predstavitvene fotografije izdelkov in produktov so ključ do uspešne prodaje

Za vas fotografiram vaše izdelke na kreativen in svež način, tako da so poudarjene prednosti in posebnosti vašega izdelka, pri gledalcu pa vzpostavijo željo in zanimanje za izdelek. Po potrebi fotografije digitalno manipuliramo in jih naredimo bolj zanimive. Vse z namenom vpliva na potrošnikova čustva in predstavitvijo kaj je dodana vrednost izdelka: sreča, zadovoljstvo, užitek, uporabnost, občudovanje, status. Za takšne potrebe reklamnega fotografiranja izdelkov oz. komercialnega fotografiranja produktov se običjano uporabijo modeli v zrežiranem ali resničnem okolju.

Table top fotografije / fotografiranje na beli podlagi

Za potrebe dobre predstavitve izdelka in primerljivosti z drugimi izdelki, pa se izdelki fotografiranjo na beli podlagi. Tako se najbolje vidijo podrobnosti izdelka, kar omogoča da se poudarijo posebnosti in drugačnosti vašega izdelka. Prav zaradi primerljivosti in poudarjanja drugačnosti izdelkov so fotografije na beli podlagi (ang. tabletop) potrebne za večino spletnih platform za prodajo (Ebay, Amazon, Alibaba).

Imam lasten studio in opremo, po potrebi pa lahko naredimo fotografiranje tudi na željeni lokaciji. V primeru ko priskrbite  oz. ponudite “svoje, sodelavkine” roke ostaja cena na izdelek kot za fotografiranje na beli podlagi oz. cena za paket na ključ.
Običajna cena za fotografiranje na beli podlagi je 5€-15€ na izdelek ali 150€ za paket 12 izdelkov. Nekoliko je odvisno od zahtevnosti, pa seveda od pogostosti naročil.
Fotografiranje z modeli: Roke +5€ na fotografijo
Obraz oz. postava: + 10€- 15€, paket 150 € do 12 izdelkov
Paket na ključ (7-10 različnih fotografij): 50€ -70€ na izdelek
fotografiranje izdelkov, izdelki, obleke, fotografiranje oblek, tekstila, fotografiranje, fotografiranje na terenu,