mladoporočenca z baloni gostilna pri lojzetu

Ko se že tako čudovita lokacija dvorca Zemono oz. gostilne pri Lojzetu spremeni v idilično vrtno zabavo / poroko

Tole je bilo zelo zanimivo poročno fotografiranje: medkulturna pestrost, posebna hrane, poroka kot vrtna zabava, z okrasjem, lučkami, okrasna sveža zelenjava vedno na mizi, roza in zelene poročna obleka (mimogrede naj omenim, da si je nevesta poročno obleko naredila sama), babi ki je gluha, a hkrati glavna na plesišču, dvorec Zemono oziroma Gostilna pri Lojzetu obrnjena navzven. Skratka dober izziv za poročnega fotografa in obilo priložnosti za lepe poročne fotografije.

Nevesta je plesalka, ženin snemalec. Nevesta ima rada roza, ženinu je všeč zelena. Nevesta iz glavnega mesta, ženin iz daljne Indije. Uka želja ju je izvabila v London. Ostalo je prihodnost za pisatelje ljubezenskih romanov. Verjamem da bomo iz njune produkcije videli še marsikaj zanimivega.

Tu so poročne fotografije navdihujoča poroke, ki pa so na željo mladoporočencev precej cenzurirane – izločene so vse fotografije, kjer se vidijo njuna obraza. Čeprav bo kar nekaj fotografij iz te poroke ostalo le v zasebnih arhivih sem vesel da sem jih lahko posnel. Zasebnost je treba spoštovati

Čudovita lokacija Dvorca Zemono in odlična hrana, ki so jo pripravili kuharski mojstri pod taktirko  Tomaža Kavčiča, prejemnika Michelinove zvezdice.

 

Več poročnih zgodb najdete na podstrani blog poročnega fotografa